Despre mine

Fotografia mea
Bucuresti, sector 5, Romania
Tehnician stilist protezist de unghii aplic la domiciliul meu unghii false cu gel sau acryl, constructie acryl pe forma, protezare, protectie pe unghia naturala, manichiura si pedichiura moderna , modele speciale , Nail Piercing. Folosesc produse profesionale Peggy Sage Paris.. Va astept cu drag !

Nu mai suporti exfolierea si ruperea unghiilor tocmai atunci cand le aveai pe toate la aceeasi dimensiune? Poate ca e momentul sa incerci alternativa artificiala! Unghiile false sunt optiunea ideala pentru cele care isi rod unghiile sau care au probleme cu cresterea lor. Unele femei incearca unghiile false pur si simplu pentru a scapa de "narav" iar altele vor doar sa se aiba unghii superbe si usor de intretinut. Daca sunt aplicate si apoi indepartate corespunzator, unghiile artificiale nu afecteaza foarte mult structura cornoasa a unghiilor tale, dar nici sa nu te astepti sa le imbunatateasca conditia lor actuala. Insa daca te decizi sa iti pui unghii false, acest obicei poate deveni pentru tine la fel de banal precum vopsitul parului, iar daca intr-o zi te hotarasti sa nu ti le mai pui, ele vor arata la fel ca inainte.



AVANTAJELE UNGHIILOR ARTIFICIALE:

- Ofera o larga varietate de culori

- Pot avea forme pe gustul fiecareia

- Se rup mai greu decat unghiile naturale

- Previn rosul unghiilor

- Sunt mai elastice si mai durabile

- Oja rezista mult mai mult



Sfaturi utile:



- Unghiile artificiale ar trebui sa fie intretinute la fiecare trei / patru saptamani.

- Intotdeauna consultati o manichiurista pentru a afla ce tip de unghii false e mai indicat pentru dvs.

- Purtati manusi de cauciuc sau plastic de fiecare data când utilizati substante chimice( substante chimice dure pot dauna unghiilor artificiale prin slabirea si chiar decolorare acestora).

- Nu folositi niciodata un adeziv obisnuit pentru a va repara unghiile. Le puteti deteriora!

- Nu se aplica unghii artificiale pe unghiile infectate sau iritate.

- Nu folositi acetona pentru stergerea lacului ci dizolvant fara acetona .

- Aveti grija intotdeauna si hidratati cuticulele pentru a evita infectiile sau uscarea cuticulelor. Este esential sa aplicati zilnic ulei pentru unghii si cuticule, pentru a va pastra cuticulele si unghiile naturale hidratate.

- Nu va indepartati unghiile artificiale acasa, smulgandu-le ! Deteriorati serios unghia naturala!

Manichiura Japoneza (glossy shine) pe baza de ceara de albine

La sfârşit sezonul rece şi, odată cu venirea primăverii, punem la păstrare nu doar hainele călduroase, ci şi mănuşile, iar mâinile sunt, după cum bine se ştie, cartea de vizită a unei femei.

Saloanele cosmetice au adus in Romania un alt trend in materie de frumusete, de manichiura. Acest nou trend se numeste manichiura japoneza. Dar ce este de fapt manichiura japoneza?  Iata cateva detalii despre manichiura japoneza si la ce anume ar trebui sa te astepti .

Manichiura japoneză cu greu poate fi numită drept o simplă procedură de îngrijire a unghiilor. Aceasta reprezintă un întreg complex de proceduri de restabilire pentru mâini şi unghii, care se potriveşte ideal, în orice perioadă a anului, atât femeilor, cât şi bărbaţilor.
Se recomandă, de asemenea, a se apela la ea şi după înlăturarea unghiilor false, atunci când placa unghială naturală are nevoie, în mod deosebit, de o îngrijire intensivă, pentru a se restabili.
Manichiura japoneză face  apel la produsele naturale în vederea îngrijirii unghiilor. Redă frumusetea naturală a unghiilor, luciul si rezistenta. Ajută la cresterea naturală a unghiilor.

Ceara de albine face unghia mai puternică, mai lucioasă, culoarea ei devine ma intensă. Datorită substantelor care se infiltrează în suprafaţa unghiei, aceasta va fi puternică si deosebit de rezistentă. Recomandăm efectuarea acestui tratament de circa 3 ori pe lună.

Crema nutritivă pe bază de ceară de albină îsi eliberează agentii activi în interiorul unghiei, iar pudra formează o peliculă protectoare pe suprafata acesteia, care apără timp îndelungat unghia de actiunea dăunătoare a factorilor din mediul ambiant.


PASTA DE UNGHII NR1 - cutia roz contine bentonita, mineral natural rezultat din metamorfoza sedimentelor marine primitive. Mineralul provine din depozitele ce inconjoara orasul american Fort Benton si a fost modificat prin procedee speciale pentru a avea efect maxim de catifelare pe suprafata unghiei si efect abraziv minim in acelasi timp. Pasta contine de asemenea substante de tip lipide necesare pentru pastrarea elasticitatii unghiei. Compusii de silicon sunt imporatanti pentru metabolismul radacinii unghiei.

PUDRA DE UNGHII NR 2 - cutia alba este alcatuita dintr-o compozitie echilibrata de substante care sporesc luciul unghiei si asigura elasticitatea dorita si hidratarea, sporind in acelasi timp rezistenta si duritatea. Toate aceste substante sau derivatele lor se gasesc in natura. Compozitia include un amestec de parafina fina si ceara de albine,care creaza un strat subtire,protector si totusi permeabil deasupra unghiei. Glicerina panthenolul si lanolina sunt componente traditionale verificate care asigura hidratarea unghiei. Pudra contine o sursa de silicon si zinc,elemente esentiale pentru cresterea unghiei. Vitaminele A, E si H impreuna cu provitamina B5 sunt cunoscute ca substante esentiale pentru regenerarea unghiei si prevenirea ruperii.

PROPRIETATILE MANICHIURII JAPONEZE

Efect de lunga durata.Intretinerea cu usurinta a luciului. Intarirea rezistentei unghiei, diminuarea fragilitati. Continut de vitamine esentiale, pentru functiile optime, ale radacinii unghiei si bazei unghiei. In ceea ce priveste compozitia, aceasta este foarte potrivita pentru persoanele care sufera de reactii alergice. Preparatul este indicat in special ca o metoda alternativa la ingrijirea si tratamentul unghiilor impotriva alergiilor la dizolvantii organici prezenti in lacul de unghii (oja). Preparatul nu include dizolvanti organici, vopsele, parfumuri sau conservanti. Continut complex original echilibrat de lipide esentiale. Mentinerea umiditatii naturale optime in unghie. Produsul ajuta la creerea de luciu pe suprafata unghiei, care nu numai ca intruneste cerintele de ordin estetic dar si previne exportul nedorit de lipide naturale care cauzeaza dezumificarea unghiilor (prin contactul cu apa, detergent etc). In acest caz radacina unghiei poate produce celule superioare de kreatina fara probleme si drept rezultat conditia acestor tesuturi se imbunatatesc in mod continuu.
Manichiura japoneză nu este pur şi simplu o procedură, ci este posibilitatea de a fi frumoasă în permanenţă!

2 comentarii: